Бокал за виски Bohemia 1845 Crack Golden Ice 900ml

Бокал за виски Bohemia 1845 Crack Golden Ice 900ml


  • Производител: BOHEMIA
  • Шифра: 1000277

6.500 ден. 12.999 ден.