Општи правила и услови

Како би ги задоволиле Вашите потреби и барања, Технополис ќе се залага за достапност на својата интернет страна 24 часа во денот. Во случај на привремена недостапност односно прекин на интернет страната поради технички или надворешни влијанија надвор од контролата на Технополис, не превземаме никаква одговорност и не гарантираме постојан пристап.

Сите податоци и информации објавени на интернет страната на Технополис се од информативен карактер и за истите Технополис го задржува правото за промена и менување во зависност од условите и потребите.

Како резултат на специфичноста на медиумот “интернет“, доколку поинаку не е предвидено согласно позитивните прописи во Р.Македонија, Технополис не превзема одговорност за точноста и веродостојноста на објавените информации и документи.

Називот “Технополис“ е трговски знак на Меркадо и Синови ДОО Скопје и се забранува секаков вид на негова употреба без претходна писмена согласност од ТехнополисМеркадо и Синови ДОО Скопје ги задржува сите права кои произлегуваат од трговскиот знак “Технополис“.

Превземањето на информации, податоци и слики, нивна дистрибуција, пренос или користење на линкот од интернет страната на Технополис е забрането. Употребата на истите е можна само за некомерцијални цели и лична употреба надвор од дозволеноста за било каква злоупотребата на податоците и опциите кои ги нуди интернет страната на Технополис.

Сакаме да знаете дека овој сајт користи текстуални датотеки наречени "cookies". Без нив сајтот нема да функционира правилно и многу од опциите нема да можете да ги видите. Повеќе информации за тоа што се "cookies" и какви типови има можете да најдете овде