Еспресо сет Zeller 26540

Еспресо сет Zeller 26540


  • Производител: ZELLER
  • Шифра: 000485

1.439 ден. 2.399 ден.


Дизајнерски сет за еспресо 
Сетот се состои од: 4 чаши и 4 тацни
Две бели чаши со црни букви и две црни чаши со бели букви
Димензии на производот: 34,4 x 15,8 x 12 cm