Сталажа за вино од бамбус Zeller 13580

Сталажа за вино од бамбус Zeller 13580


  • Производител: ZELLER
  • Шифра: 000336

1.199 ден. 1.499 ден.


Сталажа за вино од бамбус Zeller 13580