Тендџере Luigi Ferrero Atlanta FR-2090M, 20x10 cm

Тендџере Luigi Ferrero Atlanta FR-2090M, 20x10 cm


  • Производител: LUIGI FERRERO
  • Шифра: 107314

2.250 ден. 4.499 ден.


- Висококвалитетен алуминиум за максимална топлотна спроводливост;

- Ергономични soft - touch држки;
- Силиконски раб на капакот за по-добро дихтување 
- Висококвакитетно мраморно нелеплив премаз;
- погодно за употреба на електрични,гас,керамичка и индукциска рингла;
- Можност за миење во маш.за садови