Чаша за вино Rona Grace 6835, 2 пар., 580 мл.

Чаша за вино Rona Grace 6835, 2 пар., 580 мл.


  • Производител: RONA
  • Шифра: 107338

399 ден.


- Серија Grace

- Комплетот содржи: 2 парчиња чаши за вино; 

- Зафатнина: 580 мл. 

- Дополнителна заштита при температурни промени 

- Можност за перење во машина за садови