Ротациона подлога од камен за сервирање Gusto Casa 635708 30cm

Ротациона подлога од камен за сервирање Gusto Casa 635708 30cm


  • Производител: Gusto Casa
  • Шифра: 004514

699 ден. 1.999 ден.