Чаша за вино Rona Prestige 6339, 6 пар., 340 мл.

Чаша за вино Rona Prestige 6339, 6 пар., 340 мл.


  • Производител: RONA
  • Шифра: 104808

1.199 ден.


- Серија Prestige

- Комплетот содржи: 6 парчиња чаши за вино; 

- Зафатнина: 340 мл. 

- Дополнителна заштита при температурни промени 

- Можност за перење во машина за садови