Тостер со 3 различни плочи Berlinger Haus BH-9461 23,2X22X9,6 cm 800W

Тостер со 3 различни плочи Berlinger Haus BH-9461 23,2X22X9,6 cm 800W


  • Производител: Berlinger House
  • Шифра: 004407

3.333 ден. 6.999 ден.