Сад за печење Berlinger Haus BH-7845 45cm x 32.50cm x 8.50cm

Сад за печење Berlinger Haus BH-7845 45cm x 32.50cm x 8.50cm


  • Производител: Berlinger House
  • Шифра: 004261

2.500 ден. 4.999 ден.