Сет 6 чаши за виски кристал RCR 27439020006 Etna 330ml

Сет 6 чаши за виски кристал RCR 27439020006 Etna 330ml


  • Производител: RCR Cristalleria Italiana
  • Шифра: 001062

999 ден. 2.399 ден.