Чинија за пица Saturnia 04019#Z19 Spir.Nero 31cm

Чинија за пица Saturnia 04019#Z19 Spir.Nero 31cm


  • Производител: SATURNIA
  • Шифра: 000185

299 ден. 499 ден.