Прибор за јадење 16/1 Abert Matisse inox 18/0 2,5 mm

Прибор за јадење 16/1 Abert Matisse inox 18/0 2,5 mm


  • Производител: Abert Italy
  • Шифра: 000174

888 ден. 1,499 ден.