Прибор за јадење 30 парчиња Abert Festa inox 18/10 sp. 4,0 mm

Прибор за јадење 30 парчиња Abert Festa inox 18/10 sp. 4,0 mm


  • Производител: Abert Italy
  • Шифра: 000170

3,499 ден. 6,999 ден.