Грил тава од гус со бамбус постоље Espiel SAG103 16x24x4cm

Грил тава од гус со бамбус постоље Espiel SAG103 16x24x4cm


  • Производител: Espiel
  • Шифра: 000124

1.199 ден. 1.699 ден.