Сет , 7-парч, овална, бамбус Zeller 25266 24 x 8 x 19 cm

Сет , 7-парч, овална, бамбус Zeller 25266 24 x 8 x 19 cm


  • Производител: ZELLER
  • Шифра: 000118

999 ден. 1,499 ден.