Табла за сервирање Zeller 24509 29,5 x 22 x 1,5 cm

Табла за сервирање Zeller 24509 29,5 x 22 x 1,5 cm


  • Производител: ZELLER
  • Шифра: 000112

444 ден. 899 ден.