Преграда за ладилник на извлекување Zeller 14736 20,5-28,5 x 16,5 x 7,5 cm

Преграда за ладилник на извлекување Zeller 14736 20,5-28,5 x 16,5 x 7,5 cm


  • Производител: ZELLER
  • Шифра: 000097

299 ден.