Сет 6 чаши за вино Bohemia Gastro Flamant 600 ml

Сет 6 чаши за вино Bohemia Gastro Flamant 600 ml


  • Производител: BOHEMIA
  • Шифра: 000033

888 ден. 1.199 ден.