Сет за јадење 18/1 HH Lifestyle 8018803

Сет за јадење 18/1 HH Lifestyle 8018803


  • Производител: H&H Lifestyle IT
  • Шифра: 0040662

2.999 ден. 4.999 ден.


6 главна чинија 27 цм

6 чинии за супа 21 цм

6 чинии за десерт 19 цм сите различни