Сет за јадење 18/1 HH Lifestyle 7257101/2/3

Сет за јадење 18/1 HH Lifestyle 7257101/2/3


  • Производител: H&H Lifestyle IT
  • Шифра: 0040642

5.999 ден. 9.999 ден.


6 чинии 27 цм сите различни

6 чинии за супа 21 цм сите различни

6 чинии за десерт 19 цм сите различни