Сет за јадење 18/1 Saturnia Cenere

Сет за јадење 18/1 Saturnia Cenere


  • Производител: SATURNIA
  • Шифра: 0035971

4.999 ден. 7.999 ден.


6 чинии  28 цм

6 чинии десерт 21 цм

6 чинии за паста или супа 26.5 цм