Сет за јадење Saturnia Tree Tabacco 18/1

Сет за јадење Saturnia Tree Tabacco 18/1


  • Производител: SATURNIA
  • Шифра: 0035969

7.999 ден.


6 главна чинија 28 цм

6 чинии за десерт 21 цм

6 чинии за паста/супа 26,5 цм