Чинија за паста Saturnia Black Round K-bowl 27,5 cm Z07

Чинија за паста Saturnia Black Round K-bowl 27,5 cm Z07


  • Производител: SATURNIA
  • Шифра: 003344

499 ден. 699 ден.