Iskra RH-1827M-5 Фен за сушење коса

Iskra RH-1827M-5 Фен за сушење коса


  • Производител: ISKRA
  • Шифра: 000934

1.499 ден.


Фен за сушење коса ISKRA RH-1827M-5

Достапен во следните бои: црна, пурпурна, бронзена,
Напон: 230V ~ 50Hz,
Моќност: 2000-2200W (max),
2 променливи брзини,
3 температурни подесувања,
Копче за дување ладно,
Генератор на негативни јони,
Со јамка за закачување,
Лесен,Тивок