Сет чаши за аперитив Rona Charisma 6044, 4 пар., 100 мл

Сет чаши за аперитив Rona Charisma 6044, 4 пар., 100 мл


  • Производител: RONA
  • Шифра: 103426

899 ден.


- Сериja Charisma

- Комплетот содржи: 4 парчиња чаши ; 

- Зафатнина: 100 мл. 

- Дополнителна заштита при температурни промени 

- Можност за перење во машина за садови