Сет 6 чаши за виски кристал RCR 27432020006 ALKEMIST 38цл

Сет 6 чаши за виски кристал RCR 27432020006 ALKEMIST 38цл


  • Производител: RCR Cristalleria Italiana
  • Шифра: 001057

1.399 ден. 2.399 ден.