Прибор за јадење 24/1 Abert ECO inox 18/0 1,5 mm

Прибор за јадење 24/1 Abert ECO inox 18/0 1,5 mm


  • Производител: Abert Italy
  • Шифра: 000168

1,199 ден. 1,999 ден.