Прочистувач на воздух MUHLER APM-350UVS

Прочистувач на воздух MUHLER APM-350UVS


  • Производител: MUHLER
  • Шифра: 1000687

18.999 ден.


Фаќа честички од честички, алергени, полен, чад, ги неутрализира бактериите, вирусите, микробите, миленичињата.Отстранува мириси и токсични гасови.

Две странични воздушни канали - за прочистување на максималниот волумен на воздухот.

5 фази на филтрација: механички филтер, филтер ХЕПА, активиран јаглероден филтер, УВЦ ламба и јонизатор.Индикатор за замена на кертриџот.

OLED сензор за квалитет на воздухот со индикатор во боја (сино-нормален, загаден со портокал, црвен-лош).

4 фази на вентилаторот.

Низок шум - 32dB / 45dB / 55dB / 60dB.

Функција за спиење со исклучително тивок ноќен режим без светла.

Тајмер за работа 1/2/3/4/5/6/7/8/9 часа.

CADR: 272m3 / h.

За простории до 35м2.