Кутија за леб Zeller 19313 36 x 20,5 x 13,5 cm

Кутија за леб Zeller 19313 36 x 20,5 x 13,5 cm


  • Производител: ZELLER
  • Шифра: 0034979

2.399 ден. 3.699 ден.