Како да нарачам

Сите производи кои ги имаме на залиха можете да ги купите со директна нарачка на нашиот сајт. Плаќањето се извршува со платежна картичка.

Изберете го посакуваниот производ и кликнете на копчето „Додај во кошничка“ на страницата на производот. Вашата потрошувачка кошничка се наоѓа во десниот горен агол од сајтот. За да ги нарачате производите кои се наоѓаат во Вашата кошничка, кликнете на копчето „Купи“.

Ако нарачувате за прв пат и немате профил на нашиот сајт, изберете ја соодветната опција, по што ќе бидете пренасочени на страницата за креирање на профил (постапката одзема помалку од минута).

Ќе добиете e-mail порака за потврда на нарачката.